Elektrische warmtepomp

Onafhankelijk verwarmen. Comfortabel koelen. Minimalistisch Design. Maximale efficiëntie.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
 1. Etherma Warmtepomp FIRE+ICE
  € 2.823,95 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Etherma Aluminium deksel FIRE+ICE
  € 98,95 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Etherma Weerbeschermingsplaat FIRE+ICE
  € 159,95 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Etherma Instectenhor FIRE+ICE
  € 85,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Etherma Afdekplaat FIRE+ICE
  € 85,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

Elektrische warmtepompen

Warmtepompen zijn de toekomst van efficiënte en duurzame verwarmingssystemen. Met de introductie van de nieuwe FIRE+ICE warmtepomp met koelfunctie, presenteert ETHERMA een innovatieve lucht-lucht warmtepomp monoblock die geen buitenunit nodig heeft.

Deze warmtepomp is perfect geschikt voor ruimtes van ongeveer 35 m², zoals woon- of slaapkamers. Met een indrukwekkende COP-waarde (Coëfficiënt of Performance) van 3,28 bij 7 °C, biedt de FIRE+ICE warmtepomp een efficiënte en betrouwbare verwarmingsoplossing. Het beste van alles is dat de installatie eenvoudig plaatsvindt aan de binnenkant van buitenmuren, waardoor ontsierende buitenunits verleden tijd zijn. Dit is de manier waarop woningen tegenwoordig worden verwarmd - een echte revolutie.

Decentrale oplossing voor individuele wooneenheden

De compacte FIRE+ICE warmtepomp is de ideale decentrale oplossing voor individuele wooneenheden, of het nu gaat om oude gebouwen die onafhankelijk willen worden van gas, of om snelle en eenvoudige renovaties van flatgebouwen en appartementencomplexen. ETHERMA verwarmingssystemen bieden een duurzame renovatie, zonder ontsierende buitenunits aan de gevels. Deze voordelen zijn ook interessant voor nieuwbouwappartementen, waar efficiëntie en minimalistisch design hoog in het vaandel staan.

Het gebruik van duurzame energiebronnen zoals zon, water en wind is essentieel voor het verminderen van de CO2-uitstoot. De elektrische verwarmingssystemen van ETHERMA dragen hieraan bij door efficiënt gebruik te maken van deze duurzame energiebronnen. Met een snel reagerend verwarmingssysteem dat alleen de ruimte verwarmt waar je aanwezig bent, biedt de FIRE+ICE warmtepomp maximaal comfort zonder installatieruimte, onderhoud of gasverbruik. Deze innovatieve lucht-lucht warmtepomp monoblock met koelfunctie is een volgende stap naar een duurzame toekomst waarin comfort in alle ruimtes centraal staat.

Elektrische warmtepompen in bestaande gebouwen

In bestaande flatgebouwen en appartementencomplexen zijn er vaak beperkte alternatieven voor eenvoudig te installeren verwarmingssystemen zonder gas. ETHERMA verwarmingssystemen bieden de perfecte oplossing voor de vervanging van decentrale gasketels. Of je nu een particuliere woningbezitter bent die onafhankelijk wilt worden van gas, of een woningbouwvereniging die een groot aantal flatgebouwen of appartementen wil verbouwen, ETHERMA is de beste keuze en biedt de juiste oplossing die bij jou past.

Elektrische warmtepomp kopen

Mocht u vragen hebben over het optimaal inrichten van een ruimte met wwn warmte pomp en / of infraroodpanelen. Of ondersteuning wensen bij de aanschaf. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: 0413 - 724998 of info@heaterdirect.nl. Wij staan klaar om uw vragen op het gebied van elektrische infrarood verwarming te beantwoorden. Wij helpen u graag verder.

Lees meer