Elektrische badkamer verwarming

Een speciaal assortiment elektrische badkamer verwarming. Alleen van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. Solamagic 500 Watt Wit (RAL 9010)
  € 259,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Solamagic 500 Watt Wit (RAL 9010) met trekschakelaar
  € 269,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 3. Solamagic 1000 Watt Wit (RAL9010)
  € 309,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Elektrische badkamer verwarming: een efficiënte en comfortabele optie

Er zijn verschillende manieren om de badkamer te verwarmen, maar elektrische verwarming kan een efficiënte en comfortabele optie zijn. We hebben bijvoorbeeld verschillende soorten elektrische verwarming voor de badkamer, inclusief infrarood verwarming, conventionele radiatoren en verwarmingselementen die in de muur of het plafond kunnen worden geïnstalleerd.

Infrarood verwarming: snelle warmteafgifte en energiezuinig

Infrarood korte golf verwarming is een populaire optie voor badkamerverwarming omdat het directe straling geeft en daarom snel warmte kan afgeven aan de omgeving. Dit geldt alleen voor de Solamagic 500 of 1000 Watt heaters. Deze zijn direct warm. De infraroodpanelen hebben een opwarmtijd waardoor het wat langer duurt voor ze warm zijn. Dit kan handig zijn als u snel een comfortabele temperatuur wilt bereiken voordat u gaat douchen of baden. Bovendien is infrarood verwarming energiezuiniger dan conventionele verwarmingselementen, omdat het de lucht niet opwarmt maar direct het oppervlak van objecten en mensen verwarmt.

Verwarmingselementen voor muur of plafond: efficiënt en gemakkelijk te bedienen

Verwarmingselementen die in de muur of het plafond kunnen worden geïnstalleerd, kunnen een efficiënte manier zijn om de badkamer op te warmen. Als ze op een thermostaat zijn aangesloten, werken ze alleen wanneer dat nodig is, wat kan helpen om energie te besparen. Bovendien zijn deze verwarmingselementen gemakkelijk te bedienen, vaak met een simpele druk op een wandschakelaar.

Elektrische verwarming met WiFi: gemakkelijk te bedienen vanaf uw smartphone of tablet

Er zijn ook elektrische verwarmingselementen die met WiFi kunnen worden bediend, wat betekent dat u ze kunt aanpassen vanaf uw smartphone of tablet. Dit kan handig zijn als u wilt dat de verwarming aan gaat voordat u uit bed gaat, zodat de badkamer al op temperatuur is wanneer u er gebruik van wilt maken.

Lees meer