Elektrische vloerverwarming

Ruim assortiment elektrische vloerverwarming. Van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Etherma Laminotherm Elektrische Vloerverwarming
  Vanaf € 145,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Etherma Laminotherm Elektrische Vloerverwarming Thermostaat eTwist Basic
  Vanaf € 299,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Etherma Laminotherm Elektrische Vloerverwarming Thermostaat eTouch Pro
  Vanaf € 349,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Etherma DS Elektrische Vloerverwarming
  Vanaf € 117,50 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Etherma DS Elektrische Vloerverwarming Thermostaat eTwist Basic
  Vanaf € 296,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Etherma DS Elektrische Vloerverwarming Thermostaat eTouch Pro
  Vanaf € 338,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Elektrische vloerverwarming kopen bij Heaterdirect.nl

Elektrische vloerverwarming is een populair verwarmingssysteem dat wordt gebruikt om ruimtes op te warmen door middel van elektrische elementen die in de vloer zijn ingebouwd. Het systeem is zeer efficiënt en biedt een aangename verwarming voor het hele huis.

Er zijn verschillende soorten elektrische vloerverwarming op de markt, waaronder vloermat- en draadsysteemvloerverwarming. Vloermatvloerverwarming is een dikke, flexibele mat die direct onder de vloerbedekking wordt gelegd. Dit type vloerverwarming is eenvoudig te installeren en biedt een snelle en efficiënte verwarming van de ruimte. Draadsysteemvloerverwarming, aan de andere kant, bestaat uit draden die in het cement of de vloerplaat worden geïnstalleerd. Dit type vloerverwarming is iets duurder om te installeren, maar biedt een nog efficiëntere verwarming.

Er zijn ook verschillende opties voor het aansturen van elektrische vloerverwarming. Sommige systemen zijn handmatig te bedienen met een thermostaat, terwijl andere systemen kunnen worden bediend met een smartphone of tablet. Er zijn ook systemen die zijn uitgerust met slimme technologie, waardoor ze automatisch kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

Elektrische vloerverwarming is een zeer efficiënt verwarmingssysteem dat een aangename warmte biedt voor het hele huis. Het is eenvoudig te installeren en biedt verschillende opties voor het aansturen van het systeem. Of u nu kiest voor vloermat- of draadsysteemvloerverwarming, elektrische vloerverwarming is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en comfortabel verwarmingssysteem.

Elektrische vloerverwarming is te gebruiken als hoofd- of bijverwarming. Hiermee kunt u verschillende ruimtes met een aangename warmte verwarmen.

 


 

 

Elektrische vloerverwarming kosten

Met elektrische vloerverwarming kunt u bijvoorbeeld de woonkamer aangenaam verwarmen. Afhankelijk van het vermogen dat u nodig hebt om de ruimte goed te kunnen verwarmen, kunnen de kosten bepaald worden. 

Voor een oppervlakte van ongeveer 10 m² zal het verbruik 1,2 kWh zijn. Daarmee zullen de kosten, gezien de stijgende gasprijzen in 2022, aanzienlijk lager liggen dan wanneer u de ruimte met radiatoren op gas gaat verwarmen. Wij adviseren u de actuele stroomprijzen te bekijken om de juiste vergelijking te maken.

Elektrische vloerverwarming onder laminaat

Ook voor laminaat is er elektrische vloerverwarming beschikbaar. Het product wordt hiervoor zo gemaakt dat het gewoon veilig is om te kunnen plaatsen. Binnen categorie kunt u de filter gebruiken om te kiezen waar de elektrische vloerverwarming onder geplaatst wordt. De producten binnen ons assortiment zijn geschikt om te plaatsen onder kurk, laminaat, parket, steen en tegels.

Elektrische vloerverwarming matten

De elektrische vloerverwarming wordt in matten aangeleverd. Zo hoeft u de vloerverwarming alleen maar uit te rollen. Gaat u een hoekje om? Knip dan de mat in en sla deze weer om. Op deze manier kunt u de hele kamer door. 

Let hierbij wel op dat de stroomdraden, bij gebruik van meerdere matten, bij elkaar uitkomen. Zo kunnen alle matten op dezelfde thermostaat aangesloten worden. Het aanleggen van elektrische vloerverwarming wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.

Elektrische vloerverwarming online bestellen

Als u op zoek bent naar een efficiënt en comfortabel verwarmingssysteem, overweeg dan elektrische vloerverwarming! Of u nu kiest voor vloermat- of draadsysteemvloerverwarming, elektrische vloerverwarming biedt een aangename warmte voor het hele huis.

Neem contact op met ons om te ontdekken welk type vloerverwarming het beste bij uw behoeften past. En om te leren hoe u het systeem kunt aansturen met behulp van een thermostaat, smartphone of tablet. Upgrade uw verwarming vandaag nog en ervaar het comfort van elektrische vloerverwarming!

Bestel uw elektrische vloerverwarming gemakkelijk online bij Heaterdirect.nl. Is het product direct beschikbaar? Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts. Wij helpen u graag.

Lees meer