Fysieke winkel met showroom

Wij hebben een winkel met showroom. Hier kunt u bestellingen op komen halen maar hier bent u ook altijd welkom voor advies of het bekijken van onze producten.

*** Coronavirus - COVID 19 *** 

Vanwege het coronavirus is onze showroom alleen geopend op afspraak. Wij zijn wel gewoon aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via telefoon (0413-724998), whatsapp (0623400936), mail en chat.

Gelegen in Heeswijk-Dinther vindt u onze showroom met specialisten. Deze voorzien u graag van een persoonlijk advies en hier kunt u de meeste producten ook live komen ervaren. Wij staan u graag te woord en bieden u de mogelijkheid om de door u bestelde goederen ook af te halen in onze winkel. Onze winkel kent ruime openingstijden (vermeld onder het kopje ‘contact’). Wanneer u een bezoek wilt brengen aan de showroom dan is het raadzaam om een afspraak te maken. ook voor het afhalen voor producten is het raadzaam om te informeren naar de beschikbaarheid. De voorraad online kan namelijk afwijken van die in de fysieke winkel.

Als u een bestelling die u via de website geplaatst heeft bij ons af wilt halen laat dit dan ook telefonisch aan ons weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet gemaakt wordt en brengen u op de hoogte wanneer u de bestelling af kunt halen.

Betalingen

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen. In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling, vooruitbetaling of Pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, vooruitbetaling, Mastercard en Visa.


showroom-heaterdirect.nl