Showroom Elektrische Verwarming en Showroom Infrarood Panelen

U bent van harte welkom in onze winkel en showroom met elektrische verwarming! Bent u op zoek naar een duurzame en efficiĆ«nte manier om uw huis of kantoor te verwarmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom biedt een ruime selectie van de beste elektrische infrarroodpanelen op de markt. Van merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ervaar verschillende elektrische verwarmingen en infrarood panelen in onze showroom. Onze showroom hangt vol met de verschillende elektrische verwarmingen. Zoals infrarood panelen, convectoren, spiegelverwarming die wij op onze webshop hebben staan. U bent van harte welkom om de producten te komen bekijken en te ervaren. Wij hebben de verwarmingen in verschillende opstellingen geplaatst. U ervaart zowel de verwarming aan het plafond als aan de wand. Probeer en ervaar live de warmte van de verschillende elektrische verwarmingen.

Of u nu op zoek bent naar infraroodpanelen, vloerverwarming of convectoren, wij hebben of vinden iets voor iedereen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het helpen bij het maken van de juiste keuze voor een specifieke behoeften en budget. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het selecteren van de elektrsche verwarming voor uw situatie.

Kom langs in onze showroom en ontdek de vele voordelen van elektrische verwarming voor uzelf. Wij zien u graag binnenkort!

Showroom en winkellocatie

Onze showroom is gelegen in Heeswijk-Dinther. U kunt ons vinden aan de Retselseweg 6 naast de technische groothandel.

Openingstijden showroom: maandag t/m vrijdag van 9.00u. - 16.30u.

Bestelling ophalen

Als u een bestelling via de webshop hebt geplaatst, kunt u deze ook in onze winkel afhalen. Dit kunt u ons telefonisch of per mail laten weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet wordt klaargezet. En brengen u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.

Betalingen

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen. In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling, vooruitbetaling of Pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, vooruitbetaling, Mastercard en Visa.