Showroom Infrarood Panelen (geopend van maandag t/m donderdag op afspraak)
Showroom Elektrische Verwarming

Bij ons in de showroom begrijpen we de waarde van een warm en gezellig thuis of een comfortabele werkplek. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige infrarood panelen en elektrische verwarmingssystemen die niet alleen warmte leveren, maar ook stijl en efficiëntie toevoegen aan uw ruimte.

Advies over Elektrisch Verwarmen

We begrijpen dat elke ruimte en situatie uniek is. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar in de showroom om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Of u nu op zoek bent naar infrarood panelen voor uw slaapkamer, vloerverwarming voor uw badkamer, of convectoren voor uw kantoor, wij hebben de oplossing die perfect past bij uw behoeften en budget.

U bent van harte welkom in onze winkel en showroom met elektrische verwarming en infrarood panelen! Bent u op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om uw huis of kantoor te verwarmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom biedt een ruime selectie van de beste elektrische infrarroodpanelen op de markt. Van merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ervaar verschillende elektrische verwarmingen en infrarood panelen in onze showroom. Onze showroom hangt vol met de verschillende elektrische verwarmingen. Zoals infrarood panelen, convectoren, spiegelverwarming die wij op onze webshop hebben staan. U bent van harte welkom om de producten te komen bekijken en te ervaren. Wij hebben de verwarmingen in verschillende opstellingen geplaatst. U ervaart zowel de verwarming aan het plafond als aan de wand. Probeer en ervaar live de warmte van de verschillende elektrische verwarmingen.

Of u nu op zoek bent naar infraroodpanelen, vloerverwarming of convectoren, wij hebben of vinden iets voor iedereen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het helpen bij het maken van de juiste keuze voor een specifieke behoeften en budget. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het selecteren van de elektrsche verwarming voor uw situatie.

Ervaar de Warmte in onze showroom met infrarood panelen en elektrische verwarming

We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken en persoonlijk de warmte en stijl van onze infrarood panelen en elektrische verwarmingssystemen te ervaren. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u de verschillende werkende modellen zien en ervaren, die wijn hebben geïnstalleerd. U voelt de warmte aan het plafond en aan de wand, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Kom langs in onze showroom en ontdek de vele voordelen van elektrische verwarming voor uzelf. Wij zien u graag binnenkort!

Showroom en winkellocatie (geopend op afspraak)

Onze showroom is gelegen in Heeswijk-Dinther. U kunt ons vinden aan de Retselseweg 6 naast de technische groothandel.

De showroom is uitsluitend geopend op afspraak van maandag t/m donderdag.

Bestelling ophalen

Als u een bestelling via de webshop hebt geplaatst, kunt u deze ook in onze winkel afhalen. Dit kunt u ons telefonisch of per mail laten weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet wordt klaargezet. En brengen u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.

Betalingen

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen. In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling, vooruitbetaling of Pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, vooruitbetaling, Mastercard en Visa.