Showroom Elektrische Verwarming en Infrarood Panelen

Kom verschillende elektrische verwarmingen en infrarood panelen ervaren in onze showroom.

Wij hebben een eigen winkel met een showroom. Onze showroom hangt vol met de verschillende elektrische verwarmingen. Zoals infrarood panelen, convectoren, spiegelverwarming die wij op onze webshop hebben staan. U bent van harte welkom om de producten te komen bekijken en te ervaren. Wij hebben de verwarmingen in verschillende opstellingen geplaatst. U ervaart zowel de verwarming aan het plafond als aan de wand. Probeer en ervaar live de warmte van de verschillende elektrische verwarmingen.

Locatie showroom en winkel

Onze showroom is gelegen in Heeswijk-Dinther. U kunt ons vinden aan de Retselseweg 6 naast de technische groothandel.

Openingstijden showroom: maandag t/m vrijdag van 9.00u. - 16.30u.

Bestelling ophalen

Als u een bestelling via de webshop hebt geplaatst, kunt u deze ook in onze winkel afhalen. Dit kunt u ons telefonisch of per mail laten weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de gehele order compleet wordt klaargezet. En brengen u op de hoogte zodra u de bestelling kunt afhalen.

Betalingen

U heeft bij ons in de winkel zowel fysiek als online de mogelijkheid om op verschillende manieren af te rekenen. In de winkel heeft u de mogelijkheid voor contante betaling, vooruitbetaling of Pinnen. Online kunt u gebruik maken van iDEAL, vooruitbetaling, Mastercard en Visa.