Elektrische convectoren

Elektrische convectoren. Van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
11 producten
 1. Frico Ventilatorconvector PF Smart
  Vanaf € 729,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 werkdagen
 2. Etherma Convector Serena
  Vanaf € 179,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Etherma Convector Serena Vrijstaand en Verplaatsbaar met Wielen
  Vanaf € 179,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Etherma Convector Serena 500 Watt
  € 179,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Etherma convector Convector Serena 1000 Watt
  € 199,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Etherma Convector Serena 1500 Watt
  € 229,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 7. Etherma convector Convector Serena 2000 Watt
  € 239,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. Etherma convector CL ECO
  Vanaf € 313,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 9. Frico PFSS4 Vloerstandaard voor PFSE4
  € 175,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
 10. Frico PFSS10 Vloerstandaard voor PFSE10
  € 189,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
 11. Frico PFSS17 Vloerstandaard voor PFSE17
  € 199,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
11 producten

Elektrische Convectoren: Snel, Efficiënt en Duurzaam verwarmen

Wilt u ook een behaaglijke warmte, juist wanneer de winter zijn intrede doet? Ontdek dan de kracht van elektrische convectoren: dé innovatieve manier om uw huis snel, efficiënt én duurzaam te verwarmen.

Hoe Werkt een Elektrische Convector?

Een elektrische convector is een slim apparaat dat de koude lucht in uw kamer omtovert tot aangename warmte. Koude lucht wordt aangezogen, verwarmd door een ingebouwd verwarmingselement en vervolgens als warme lucht de kamer ingeblazen. Dit zorgt voor een natuurlijke luchtcirculatie, waardoor de warmte zich gelijkmatig verspreidt. En het mooiste is: dit proces herhaalt zich continu, zodat u altijd kunt genieten van een constante temperatuur.

Verschillende Soorten en Toepassingen

Elektrische convectoren zijn er in diverse soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een stijlvolle wandconvector die naadloos in uw interieur past, of een mobiele convector die u eenvoudig verplaatst naar de ruimte waar u hem nodig heeft. Dankzij hun veelzijdigheid zijn convectoren ideaal als hoofdverwarming in kleinere ruimtes zoals slaapkamers, badkamers en veranda's, maar ook als bijverwarming in grotere ruimtes zoals woonkamers en kantoren.

Waarom Kiezen voor een Elektrische Convector?

 • Snel en Gelijkmatig Verwarmen: Met een elektrische convector warmt uw kamer in een mum van tijd op. De krachtige ventilator zorgt ervoor dat de warme lucht snel en gelijkmatig wordt verspreid, zodat u direct kunt genieten van een behaaglijke temperatuur.
 • Energiezuinig en Kostenbesparend: Stijgende energieprijzen? Geen zorgen! Elektrische convectoren zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. Dankzij de ingebouwde thermostaat kunt u de gewenste temperatuur instellen én behouden. Zo verbruikt u minder energie en bespaart u op uw energierekening.
 • Veilig en Gebruiksvriendelijk: Veiligheid staat voorop. Daarom zijn veel convectoren uitgerust met handige functies zoals oververhittingsbeveiliging en een timer. Zo kunt u zorgeloos genieten van de warmte.
 • Milieuvriendelijk: Elektrische convectoren stoten geen schadelijke stoffen uit en zijn een duurzame keuze voor een groenere toekomst.

Onze Ervaring met Elektrische Convectoren

Wij zijn altijd op zoek naar de meest comfortabele én duurzame manier om huizen te verwarmen. En zijn erg enthousiast over elektrische convectoren. Wij hebben verschillende modellen getest en zijn vooral onder de indruk van de snelle opwarmtijd, de gelijkmatige warmteverdeling en het gebruiksgemak. Bovendien merkt u echt een verschil op uw energierekening!

Onze Conclusie Advies

Elektrische convectoren zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte, veilige en duurzame verwarmingsoplossing. Ze zijn niet alleen ideaal voor kleinere ruimtes, maar ook perfect als bijverwarming in grotere woningen of kantoren.

Elektrische Convector Kopen?

Elektrische convectoren zijn verkrijgbaar bij Heaterdirect.nl. Let bij het kiezen van een convector op het vermogen (aantal watt), de afmetingen van de ruimte die u wilt verwarmen en de extra functies die u belangrijk vindt.

Showroom Elektrisch Verwarmen

Kies voor comfort, efficiëntie én duurzaamheid. Investeer in een elektrische convector en ervaar zelf het verschil! Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom met infraroodpanelen. Wij staan klaar om uw vragen op het gebied van elektrische infrarood verwarming te beantwoorden. Wij helpen u graag verder.

Lees meer