Elektrische convectoren

Elektrische convectoren. Van kwalitatieve merken. Bestel eenvoudig en snel online.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Etherma Convector Serena Vrijstaand en Verplaatsbaar met Wielen
  Vanaf € 179,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Etherma Convector Serena 500 Watt
  € 179,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Etherma convector Convector Serena 1000 Watt
  € 199,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Etherma Convector Serena 1500 Watt
  € 229,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 5. Etherma convector Convector Serena 2000 Watt
  € 239,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Etherma Convector Serena
  Vanaf € 179,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Elektrische Convector voor Snel en Efficiënt Verwarmen

Comfortabel genieten van een warme en knusse ruimte tijdens de koude wintermaanden? Ontdek onze Elektrische Convector - uw betrouwbare metgezel voor razendsnelle en efficiënte verwarming. Deze convector is ontworpen om uw huis te verwarmen op een manier die zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is.

Een elektrische convector is een directe vervanging van klassieke radiatoren. Hiermee kunt u snel en effectief de ruimte verwarmen.

Hoe werkt een elektrische convector?

Een elektrische convector is een specifiek type elektrische verwarming die ontworpen is om warmte te genereren en te verspreiden in een ruimte.

Met een elektrische convector zorgt u ervoor dat de koude lucht in de ruimte omgezet wordt in warme lucht. De elektrische convector zuigt de koude lucht aan, verwarmt deze vervolgens in de convector door het ‘kacheltje’ dat hierin zit en blaast deze warme lucht daarna uit in de ruimte. Deze warme lucht stijgt en koude lucht wordt weer van onderen weer aangetrokken. Hierdoor ontstaat een natuurlijke luchtcirculatie in de kamer, wat resulteert in gelijkmatige warmteverdeling.

Dit proces herhaalt zich continu doordat de warme lucht weer naar boven gaat en de koude lucht naar beneden zakt. Door deze circulatie blijft de elektrische convector koude lucht omzetten in warme lucht.

Toepassing elektrische convectoren

Snel en met het grootste gemak, comfortabele warmte. Vanwege de lage kosten zijn deze directe verwarmingssystemen ideaal voor renovaties, als bijverwarming of hoofdverwarming. De convectoren worden vooral gebruikt in kleine ruimtes zoals slaapkamer, badkamer, wc, veranda.

Capaciteit elektrische convectoren

Elektrische convectoren zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens voor het verwarmen van verschillende ruimtes qua oppervlakte en hoogte.

Voordelen elektrische convectoren

 • Snelle opwarming van de ruimte
 • Milieuvriendelijk
 • Geen onderhoud
 • Licht en snelle plaatsing
 • Veel modellen en types
 • Geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes

Verwarm uw Huis Snel en Gelijkmatig

Onze elektrische convector is uitgerust met een krachtig verwarmingselement waardoor uw ruimte in een mum van tijd warm wordt. Terwijl de convector werkt, wordt koude lucht aangezogen en snel verwarmd, en de warme lucht wordt gelijkmatig door de kamer verspreid. Dit zorgt ervoor dat u, u direct comfortabel voelt in een warme en uitnodigende omgeving.

Energiezuinig en Kostenbesparend

Met de stijgende energiekosten is efficiëntie belangrijker dan ooit. Onze elektrische convector is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. De thermostaatfunctie stelt u in staat om de gewenste temperatuur in te stellen en te handhaven, wat resulteert in minder energieverbruik en lagere energierekeningen. Bovendien schakelt de convector automatisch uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, wat nog meer energie bespaart.

Veiligheid en Gemak voorop

We begrijpen het belang van veiligheid in uw huis. Daarom is onze elektrische convector uitgerust met kinderbeveiliging. U kunt dus met een gerust hart genieten van warmte, wetende dat u veilig bent.

Elektrische convectoren kopen

Bestel uw elektrische convectoren gemakkelijk online bij Heaterdirect.nl.Is het product direct beschikbaar? Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Advies nodig? Neem contact op met onze product experts. Zij helpen u graag.

Lees meer