Helaas blijft het corona virus om zich heen slaan. Hierdoor werken we met zijn allen massaal thuis. Nu de koude periode van het jaar weer aanbreekt, wordt het ook in huis kouder. Velen vinden het zonde om de kachel in het hele huis aan te zetten om de werkplek te verwarmen. Bovendien zullen de stookkosten hierdoor drastisch stijgen. Wij van Heaterdirect.nl hebben daar de oplossing voor: plaatselijke werkplekverwarming.

LAVA Desk Bureauverwarming

De LAVA Desk bureauverwarmer van Etherma is dé oplossing om alleen uw werkplek te verwarmen. Deze verwarming zorgt voor de perfecte temperatuur rond uw bureau. U bevestigt de verwarming onder uw tafelblad of tegen de wand zodat de gewenste warmte afgifte wordt geproduceerd. De bureauverwarmer zal niet alleen uw benen verwarmen, maar zal ook het blad opwarmen waardoor u geen koude handen meer zult hebben.

Functies

Er zijn verschillende functionaliteiten mogelijk met de verwarming. De bureauverwarmer is standaard voorzien van een 2 meter lange aansluitkabel. De kabel kan met de stekker direct in het stopcontact worden aangesloten. Op de aansluitkabel is ook een aan/uit schakelaar toegevoegd. Zo kunt u met deze schakelaar de bureauverwarmer aan en uit zetten. Op deze manier hoeft u niet telkens de stekker in en uit het stopcontact te halen.

Ook is het mogelijk om een aansluitkabel aan te schaffen met een dimmer en timer. De aansluitkabel is precies hetzelfde, dus ook 2 meter en voorzien van een stekker. Het grote verschil is de dimfunctie. U kunt hiermee de bureauverwarmer in drie standen schakelen. Tevens zitten er drie timerfuncties op (1, 2 en 3 uur). Als u deze inschakelt zal de bureauverwarmer automatisch uit gaan na de gekozen periode.

Bevestiging

Bevestiging van de bureauverwarming is erg gemakkelijk. De verwarmer is standaard voorzien van twee plakstrips waarmee u deze direct tegen het blad kunt plakken. Ook is het mogelijk om de plaat met slechts vier schroeven probleemloos onder het blad te monteren. Hiermee is de montage een fluitje van een cent.

Kantoor

Met de plaatselijke bureauverwarming hebt u geen hoge stookkosten door het hele huis te verwarmen, maar een vriendelijke energierekening.

Uiteraard is het ook mogelijk om op deze manier te besparen op kantoor. Leest u hiervoor ook onze blog waarin de beroeps-koukleum van Heaterdirect.nl de bureauverwarmer heeft getest.