Etherma - Vrijstaand

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
 1. Etherma infrarood standpaneel 350 watt met afstandsbediening
  € 299,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Etherma infrarood standpaneel 580 watt met afstandsbediening
  € 329,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

Etherma - Ingenious Heating

Bij Etherma is de klant altijd koning. Etherma staat bekend om het leveren van diverse artikelen die zorgen voor verwarming. Denk daarbij aan elektrische stralingspanelen, convectoren, vloerverwarming, warm water boilers en aan terrasverwarmers. Het bedrijf is opgericht in 1981 en tot de dag van vandaag zorgen zij voor een geniale warmte. Het ruime assortiment van Etherma is toe te passen voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker. Toepasbaar in ruimtes zoals woonkamers, bedrijfshallen, keukens, badkamers, kelders en garages. 

Ruim assortiment elektrische verwarming opties

In het ruime assortiment van Etherma zijn vele producten terug te vinden welke betrekking hebben tot het elektrisch verwarmen van een ruimte. Het Oostenrijkse bedrijf heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen. De fabrikant produceert artikelen met grote zorgvuldigheid. Dit is dan ook niet alleen terug te vinden in de klantvriendelijkheid waarmee wordt gecommuniceerd, maar bovenal in de producten. De hoogwaardige kwaliteit maakt ieder product betrouwbaar, waardoor er kan worden vertrouwd op een langdurig, kwalitatief product. 

 • Elektrische infrarood stralingspanelen: panelen welke voor verschillende ruimtes gebruikt kunnen worden. Voor deze panelen wordt een volledig gesloten ruimte geadviseerd. Hierbij kan worden gedacht aan kantoren, woonkamers, slaapkamers, keukens of garages. De elektrische stralingspanelen zijn er voor in systeemplafonds voor montage aan wanden of plafonds en vrijstaande/verplaatsbare verwarmers. 
 • Elektrische convectoren: convectoren voor het snel verwarmen van een ruimte door middel van warme lucht. Geschikt voor verschillende ruimtes zoals woonkamers, keukens, kelders, toiletten en slaapkamers. Doordat de convectoren spatwaterdicht zijn kan dit ook opgehangen worden in een badkamer. De convectoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wattages.
 • Vloerverwarming: Etherma staat bekend om de elektrische vloerverwarming. Dit bestaat uit een mat welke uitgerold kan worden over de vloer, deze mat is voorzien van buizen. Bij de vloerverwarming zit een thermostaat om de warmte van de vloerverwarming te regelen. Op deze thermostaat kunnen diverse programma’s ingesteld worden zoals bijvoorbeeld een weekprogramma. De verschillende varianten bieden oplossingen voor onder laminaat of voor onder steen. 
 • Warmwater boilers: een elektrische boiler kan worden toegepast onder bijvoorbeeld een wasbak. Verkrijgbaar in diverse liters. De boiler geeft snel warm water doordat het warme water lang opgeslagen is in de boiler. Hierdoor kan direct op de gasrekening worden bespaard.
 • Thermostaten: Een thermostaat maakt het mogelijk om de temperatuur van een paneel in een ruimte in te stellen. Met een thermostaat blijft de ruimte op gewenste temperatuur zonder dat daar naar om gekeken dient te worden. 

Etherma Infraroodpanelen als uitstekend getest!

ETHERMA was een van de eerste fabrikanten die de populaire LAVA® BASIC-DM-serie in maart 2022 officieel liet doormeten volgens IEC 60675-3 door Ingenieurbüro Peutz. De metingen bevestigden duidelijk wat altijd al de kwaliteitsnorm van ETHERMA is geweest - de infraroodpanelen overtreffen ruimschoots de vereiste 40% stralingsefficiëntie. Alle producten van de LAVA® BASIC-DM-serie kunnen worden aangeduid als infraroodverwarming volgens IEC 60675-3

Etherma elektrische verwarmingsopties online kopen?

Bij ons kunt u terecht al particulier en zakelijke klant. Wenst u direct een adviesaanvraag aan te vragen? Vul gratis en vrijblijvend het advies op maat contactformulier op onze website in. Dit is mogelijk door hier te klikken. Daarnaast zijn wij te bereiken middels info@heaterdirect of 0413-724998. Wij begrijpen dat het aankopen van een elektrische verwarmer niet zomaar iets is. In onze fysieke showroom bent u van harte welkom om diverse infrarood elektrische verwarmingspanelen te bekijken en te ervaren.  Graag staan wij voor u klaar!