Herkent u het, u bent altijd de enige op uw werk die klaagt dat het koud is. Heeft u thuis een werkplek gemaakt, maar geen zin om het hele huis te verwarmen? Of u heeft altijd koude handen en dit is vervelend met typen. Blijf dan vooral niet langer koukleumen, wij hebben de geschikte oplossing; bureauverwarming en voetverwarming! Dat klinkt toch heerlijk?!

De infrarood bureauverwarming

Door het plaatsen van bureauverwarming wordt alleen uw werkplek verwarmd, dit zorgt ook meteen voor minder stookkosten (ook erg handig voor uw thuis werkplek), omdat de temperatuur in de ruimte niet omhoog hoeft. U krijgt het namelijk warm door uw bureauverwarming.
Het verwarmingselement is gemakkelijk onder aan uw bureau vast te maken door middel van 4 schroeven. Een kabel met daaraan een schakelaar om de verwarming aan of uit te zetten. Optioneel met dimmer. Wanneer u de verwarming aan zet straalt er warmte naar uw benen en wordt het bureaublad verwarmd.
Dat betekent dus nooit meer koude armen en benen!

Werkplek Verwarming
LAVA Desk bureauverwarming

De infrarood verwarmingsmat

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verwarmingsmat voor uw voeten. Deze mat is bedoeld voor lokale verwarming, op een zit- of staplek.
De mat heeft een antislip profiel en bereikt een oppervlaktetemperatuur van circa 35 tot 45 graden. Dus deze zorgt voor een comfort, en nooit meer koude voeten. Geschikte plekken om de mat te gebruiken zijn bijvoorbeeld: achter een bureau, achter een werkbank of achter een marktkraam.

Verrijdbare werkplek verwarming

Ook handig is de verrijdbare werkplek verwarming. Dit infraroodpaneel wordt geleverd inclusief wieltjes. Hierdoor is de warmte eenvoudig verplaatsbaar. Vooral erg handig wanneer u in een ruimte op verschillende plekken zit, maar niet al deze plekken tegelijkertijd hoeft te verwarmen. U verwarmt hiermee erg lokaal zonder de hele ruimte te gaan verwarmen. De temperatuur is op het paneel in te stellen en daardoor altijd naar eigen wens aan te passen.

De verwarming is verkrijgbaar in een keramische en metalen plaat. Het keramische paneel heeft als grote voordeel dat deze langer warm blijft, maar hierbij duurt het wat langer voordat deze is opgewarmd. Het metalen paneel is dan weer een stuk sneller warm, maar ook weer sneller afgekoeld als u het paneel uit zet.

 1. Mobiele Keramische Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 750 watt
  Mobiele Keramische Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 750 watt

  Let op! Vanwege de breukgevoeligheid is dit product alleen af te halen in onze winkel / showroom in Heeswijk-Dinther. Interesse in dit product? Informeer en reserveer op: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

  Regular Price € 349,00 Special Price € 299,00 Incl. BTW
 1. Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt
  Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt

  Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

  € 299,00 Incl. BTW

Wist u dat?

De bureauverwarming kan ook nuttig zijn voor andere dingen. Bijvoorbeeld; op uw kinderkamer om tegen de wand te plaatsen en het plaatselijk iets meer te verwarmen. Of voor uw huisdier, om een warm plekje te creëren tijdens de koude winterdagen.