Moet u thuis werken in een koude werkomgeving? Of sporten in de schuur? Krijgt u uw slaapkamer of hobbykamer op zolder niet goed warm gestookt? Ooit al eens gedacht aan verplaatsbare infrarood verwarming? De oplossing om flexibel te zijn met de verwarming.

Verplaatsbare infrarood verwarming: de oplossing!

Wij hebben de ideale oplossing om lokale plekken te verwarmen zonder de CV ketel aan te zetten! Een verplaatsbare infrarood verwarming is de toekomst. Een infrarood paneel verkrijgbaar in een aantal verschillende wattages, met of zonder thermostaat en regelbaar in temperatuur. De panelen met thermostaat stelt u eenvoudig in op het paneel zodat een ruimte tot 15m² verwarmd wordt.

Dankzij de ingebouwde regelaar die op het paneel gemonteerd zit, hebt u geen aparte externe thermostaat nodig. Ook niet wanneer u meerdere panelen in een ruimte zet. De mobiele verwarming heeft dus eigenlijk alleen maar voordelen.

Vrijstaande infrarood verwarming

Infrarood verwarming is de zuinigste elektrische kachel. Doordat de warmte van het paneel snel voelbaar is en niet de lucht verwarmd, is er minder wattage nodig om de ruimte te verwarmen. En minder wattage is minder verbruik! De verplaatsbare infrarood verwarming, geeft namelijk stralingswarmte. Dit houdt in dat alleen degene binnen het stralingsbereik directe warmte voelen. Extra voordeel is dat ook de muren en objecten in de ruimte de warmte zullen opnemen. Hierdoor wordt langzaam de temperatuur in de ruimte steeds verder verhoogd en hoeft het paneel dus minder lang en vaak aan te staan dan de traditionele convector verwarmers.

De mobiele metalen en keramische verwarming hebben een thermostaat die bestaat uit een externe en interne sensor:

 • Externe sensor; registreert de huidige temperatuur, die wordt vergeleken met de temperatuur die op de regelaar staat ingesteld, en wanneer dit met elkaar overeenkomt, schakelt hij het paneel zelf uit. Als de gewenste temperatuur nog niet bereikt is, blijft het paneel verwarmen tot de graden die op de regelaar zijn ingesteld. De luchttemperatuur is in de stellen van 5 tot 35 graden.
 • Interne sensor; registreert de huidige verwarmingstemperatuur van de voorkant van de kachel, die wordt vergeleken met de temperatuur van de regelaar, en wanneer dit overeenkomt, schakelt hij het paneel zelf uit. Als dit nog niet het geval is blijft de kachel opwarmen. De in te stellen temperatuur van het paneel gaat van 40 tot 95 graden.

De beste mobiele infrarood verwarming

Verplaatsbare verwarming heeft natuurlijk een hoop voordelen. Maar wat zijn die voordelen nu eigenlijk?

 • De meest belangrijke: het is goedkoper dan centrale verwarming
 • Stijlvol qua design
 • Geruisloos in gebruik
 • Verwarmt de hele ruimte met behulp van infrarood straling. Het verwarmt dus niet de lucht maar de personen en objecten
 • Hoge mate van brandveiligheid en bestand tegen piekspanning
 • Milieuvriendelijk

Infrarood verwarming online kopen

Al met al; een fijne verplaatsbare verwarming die u makkelijk op (zoals de naam zelf zegt) verschillende plaatsen kunt neerzetten en deze direct lekker de ruimte verwarmd. U hoeft hierdoor dus niet meer in een koude werkomgeving te werken!

 1. Mobiel keramisch infraroodpaneel op wielen
  Mobiele Keramische Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 750 watt

  Verplaatsbaar mobiel keramisch infraroodpaneel.

  € 249,00 Incl. BTW
 1. Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt
  Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt

  Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

  € 299,00 Incl. BTW
Advies Elektrische Verwarming Huis-Elektrisch-Verwarmen-met-Infrarood-Panelen_advies_heaterdirect.nl_