Een warm en comfortabel gevoel op de werkvloer. De Varmigo  maakt het mogelijk! Of het nu het verwarmen van hele industriehallen, sporthallen, loodsen, garages, tenten, kerken of dierenverblijven betreft. Tot aan het gericht verwarmen van bepaalde zones van magazijnen, terrassen, winkels, opslagruimtes en distributiecentra.

Infrarood verwarming in actie

De Varmigo lange golf infrarood straler kan tot 8 meter hoog, 40 vierkante meter aangenaam verwarmen. Door een combinatie van geavanceerde infrarood (lange golf) technologie. En het gebruik van degelijke materialen. Presteert de Varmigo beter dan alle andere verwarming methodieken. 

Binnen enkele minuten is de Varmigo op volle kracht. Vanaf dat moment ervaart u de aangename en comfortabele warmte van de lange golf infrarood stralingstechniek. Lange golf infrarood stralen kunnen grote afstanden overbruggen. Tot wel 8 meter hoogte wordt de straling van de Varmigo gevoeld en opgenomen door het lichaam. En dit alles zonder rood-oranje licht, zoals bij korte golf. 

De Varmigo wordt zowel binnen als buiten gebruikt. Is stofdicht en beschermd tegen waterstralen. De Varmigo heeft een IP waarde van 65. 

Bespaar geld en energie zonder verlies van comfort

Normaal gesproken wordt bij het verwarmen van grote en hoge ruimtes, zoals bedrijfshallen, distributiecentra of showrooms, gedacht in de te verwarmen kubieke meters. Met de infrarood-verwarmingspanelen is niet langer het geval. Bij infrarood panelen zijn slechts de vierkante meters van belang. 

In vergelijking met gasverwarmers verbruikt het Varmigo paneel tot 60% minder energie. Infrarood-verwarmingspanelen verwarmen namelijk rechtstreeks de objecten zonder eerst de lucht te moeten verwarmen. De infrarood straling wordt door de objecten opgenomen en vervolgens weer afgegeven (accumulerende werking). Hierdoor is deze manier van verwarmen extra effectief. Het gericht verwarmen bespaart direct op de benodigde capaciteit qua vermogen. En daarnaast bespaart u drastisch op het verbruik.

Veilige warmte op de werkvloer 

Met infrarood stralers creëert u een veiligere omgeving. De panelen maken gebruik van elektriciteit. Er is geen gas of open vuur nodig om de ruimte te verwarmen. Hierdoor is er geen brandgevaar en worden de risico’s die gepaard gaan met giftige gassen, zoals koolmonoxide, uitgesloten.

Onderhoudsvrij en lage montagekosten

Infrarood verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig. Ze bevatten namelijk geen bewegende onderdelen, branders, filters of brandstofleidingen. Daarnaast zijn er geen dure kwartslampen of low glare lampen die op termijn moeten worden vervangen.

Eenvoudige montage

Standaard wordt de Varmigo geleverd met een wandbeugel. Ook is het mogelijk te kiezen voor een horizontale ophanging. De Varmigo wordt dan voorbereid zodat u deze eenvoudig met ringen kan ophangen aan kettingen. Daarnaast zijn er extra accessoires zoals een U-beugel, draaibare wandmontage of een statief voor het kunnen verplaatsen het paneel.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden wat infrarood verwarming voor u kan betekenen.

Bel of mail vrijblijvend onze klantenservice:

Telefoonnummer: 0413 724998
E-mail: info@heaterdirect.nl

Of maak een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. In onze showroom hebben wij verschillenden infrarood panelen hangen waaronder de Varmigo.