Op zoek naar elektrische verwarming, maar geen idee wat er nodig is? Nog geen besluit genomen of er infrarood panelen moeten komen of convectorkachels? Geen probleem! Wij voorzien u graag van advies in elektrische verwarming.

Advies op maat

Wilt u in huis de klassieke radiatoren op aardgas vervangen door elektrische verwarming? Bij Heaterdirect is het mogelijk om een vrijblijvend advies op te vragen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door ons advies op maat formulier in te vullen. Op dit formulier kunt u bijvoorbeeld eenvoudig aangeven hoe groot de ruimte is die u wenst te verwarmen. Tevens kunt u de soort ruimte aangeven zodat we rekening kunnen houden met bijvoorbeeld de IP waarde voor een badkamer.

Op het adviesformulier kunt u uw contactgegevens achterlaten zodat we vrijblijvend een advies toe kunnen sturen of telefonisch kunnen bespreken. We willen u vragen om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Hoe completer het formulier ingevuld wordt, hoe gerichter we advies kunnen geven. Eventueel kunt u ook een bouwtekening of afbeelding van de ruimte meesturen zodat de montagemogelijkheden en alle afmetingen direct bij ons bekend zijn.

Showroom elektrische verwarming

Daarnaast hebben wij ook een showroom waarin we diverse soorten elektrische verwarming hebben hangen. In de showroom is het mogelijk om de elektrische verwarming te bekijken, ervaren en advies over elektrische verwarming op te vragen. Zo kunt u een betere keuze maken welke warmte voor u het meest geschikt is. Onze specialisten zullen u hier te woord staan om zo samen met u tot een passende oplossing te komen voor uw situatie. Om er zeker van te zijn dat er daadwerkelijk een product specialist aanwezig is, raden we aan voor een bezoek even contact met ons op te nemen.

Contact elektrische verwarming

Naast het adviesformulier en showroom kunt u natuurlijk ook naar ons bellen. We zijn bereikbaar op 0413-724998. Onze klantenservice zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor een overzicht van de verschillende soorten infrarood panelen, bekijk ons ruime assortiment infrarood panelen van de beste merken.

Advies Elektrische Verwarming Huis-Elektrisch-Verwarmen-met-Infrarood-Panelen_advies_heaterdirect.nl_