Elektrische doorstromer

Diverse elektrische doorstromers. Alleen van de beste merken. Geschikt voor verschillende toepassingen.

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Etherma Doorstromer Aqua WHM 3,5 kW
  € 174,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Etherma Doorstromer Aqua WHM 5,5 kW
  € 174,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Etherma Doorstromer Aqua WHE 15kW
  € 462,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Etherma Doorstromer Aqua WHE 24kW
  € 462,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Etherma Doorstromer Aqua WHL 15 kW
  € 575,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Etherma Doorstromer Aqua WHL 24 kW
  € 575,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Doorstroomboiler

Een elektrische boiler is een apparaat dat elektriciteit gebruikt om water op te warmen en op te slaan in een tank. Zodat u warm water heeft wanneer het nodig is. Een elektrische doorstroomboiler daarentegen, is een apparaat dat elektriciteit gebruikt om het water direct te verwarmen. Dus zonder dat het in een tank wordt opgeslagen. Dit betekent dat de elektrische doorstroomboiler alleen het water verwarmt dat erdoorheen stroomt op het moment dat het nodig is.

De elektrische doorstromers zijn in verschillende vermogens beschikbaar. Hierdoor kunnen de elektrische doorstromers voor diverse toepassingen gebruikt worden en is er voor iedere woning een geschikte doorstromer.

Elektrische doorstroomboiler

Doorstroomboilers zijn een specifiek type elektrische boiler dat is ontworpen om continu warm water te leveren aan een enkele kraan of een kleine ruimte. Ze zijn klein en compact, en worden vaak gebruikt in keukens of badkamers waar een kleine hoeveelheid warm water nodig is.

Doorstroomboilers werken door elektriciteit te gebruiken om het water op te warmen terwijl het door de boiler stroomt. Dit betekent dat er geen warm water-tank nodig is, wat betekent dat de boiler niet veel ruimte in beslag neemt. Bovendien zijn doorstroomboilers relatief energie-efficiënt, omdat ze alleen het water opwarmen dat op dat moment wordt gebruikt, in plaats van een volledige tank te verwarmen.

Voordelen van doorstroomboilers

Een van de voordelen van doorstroomboilers is dat ze snel warm water kunnen leveren. Omdat ze geen tank nodig hebben, hoef je niet te wachten tot het water in de tank is opgewarmd voordat je warm water kunt gebruiken. Bovendien zijn doorstroomboilers gemakkelijk te installeren, omdat ze geen afvoerpijp of afvoerleidingen nodig hebben.

Nadelen van doorstroomboilers

Er zijn echter ook enkele nadelen aan het gebruik van doorstroomboilers. Ze kunnen niet zoveel warm water leveren als een traditionele boiler met een tank, dus ze zijn niet geschikt voor grotere huishoudens of om meerdere kranen tegelijk van warm water te voorzien. Bovendien kunnen doorstroomboilers duurder zijn in aanschaf en gebruik dan andere types elektrische boilers, afhankelijk van het vermogen en de grootte van de boiler.

Doorstroomboilers een goede keus

In het algemeen zijn doorstroomboilers een goede keuze voor huiseigenaren die een kleine hoeveelheid warm water nodig hebben, bijvoorbeeld voor een enkele kraan in een keuken of badkamer. Ze zijn compact en energie-efficiënt, maar kunnen niet zoveel warm water leveren als andere types boilers en kunnen duurder zijn in aanschaf en gebruik.

Continue stroom aan warm

Met een elektrische doorstroomboiler zorgt u voor een continue stroom aan warm water. Doordat een elektrische doorstromer in verschillende formaten en vermogens beschikbaar is, heeft iedere elektrische doorstroomboiler een eigen snelheid in het produceren van warm water. Zo kan een elektrische doorstromer tussen de 1,7 en 11,6 liter warm water (30°C) per minuut produceren.

Elektrische doorstromer douche

De grote elektrische doorstromers zijn geschikt voor een douche of bad. Dit zijn de elektrische doorstromers met een vermogen vanaf 12 kW. Doordat deze een hoger aantal liter warm water per minuut kunnen creëren, blijft de douche lekker warm.

Elektrische doorstroomboiler kopen

Bent u op zoek naar een compacte en energie-efficiënte manier om warm water te  realiseren voor enkele kraan of een kleine ruimte? Overweeg dan een doorstroomboiler. Deze kleine boilers zijn eenvoudig te installeren en bieden snel warm water zonder dat u hoeft te wachten tot een tank is opgewarmd. Neem  contact op met ons om meer te weten te komen over hoe een doorstroomboiler uw leven gemakkelijker kan maken.

U kunt uw elektrische doorstromers eenvoudig online bestellen bij Heaterdirect.nl. Wanneer het product direct beschikbaar is, wordt deze dezelfde dag nog naar u verzonden.

Advies nodig? Neem contact op met onze product experts. Wij helpen u graag.

Lees meer