Sundirect - Wit

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten
 1. Sundirect S Up mobiele infrarood verwarming 700 Watt
  € 428,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 2. Sundirect Bureau Voet Verwarmer 220 Watt
  € 179,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 3. Sundirect Stalen Voeten Standaard
  € 39,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 4. Sundirect S Up mobiele infrarood verwarming 900 Watt
  € 468,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 5. Sundirect S Up mobiele infrarood verwarming 1100 Watt
  € 518,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 6. Sundirect IC Plus
  Sundirect IC Plus
  tot 22 m²
  Vanaf € 389,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 7. Sundirect IC Plus met draadloze thermostaat Smart 1.0
  Vanaf € 458,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 8. Sundirect IC Plus met draadloze thermostaat Smart Plug
  Vanaf € 478,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 9. Sundirect IC Plus met draadloze thermostaat Smart Pro
  Vanaf € 488,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
 10. Sundirect Stalen Voetstandaard met Rolwieltjes
  € 49,00 Incl. BTW
  Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, direct verzonden
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten

Sundirect Infrarood Panelen

Sundirect Technology Ltd. is een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van infrarood verwarmingssystemen. Het bedrijf opgericht in 2011 biedt elektrische verwarmers voor over de hele wereld. Het ruime assortiment biedt veel verschillende mogelijkheden. Zo is er voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers een perfecte oplossing te vinden. 

De kracht van Sundirect Infrarood Verwarming

Door te kiezen voor de panelen van Sundirect, kan er vertrouwd worden op een hoogwaardig en 100% veilig product. Alle panelen worden zo ontworpen dat er geen koolmonoxide vrij zal komen. De innovatieve producten zijn geschikt voor zowel wandmontage, als plafondmontage. Daarnaast biedt Sundirect de mogelijkheid om de elektrische verwarmingspanelen vrijstaand te plaatsen. Ideaal wanneer er geen montage mogelijkheden zijn of er vaak gewisseld wordt van plek. 

Sundirect biedt een breed scala aan infrarood verwarmers die kunnen worden gebruikt in toepassingen zoals woonhuizen, commerciële ruimten, scholen, ziekenhuizen, kerken en werkplaatsen. 

Sundirect belooft kwaliteit

Sundirect biedt de hoogste kwaliteit paneelverwarmers die op de markt verkrijgbaar zijn, elk productieproces is goed ontworpen en alle panelen worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze de fabriek verlaten.

In eigen huis geproduceerde koolstofkristallen verwarmingselement

Van alle onderdelen die de kwaliteit en levensduur van de panelen bepalen, maakt het verwarmingselement een significant verschil. We kunnen de kwaliteit ervan garanderen door het verwarmingselement in eigen huis te produceren. In vergelijking met onze concurrenten die het koolstofvezelverwarmingselement gebruiken, bieden we een unieke versie van koolstofkristallen. We gebruiken Duitse technologieën voor de productie van koolstofkristallen, wat een verbeterde versie is van koolstofvezel. Het verwijdert het probleem van hete plekken en creëert een gelijkmatigere oppervlaktetemperatuur (binnen 10 graden). Door speciale chemische materialen aan de inkt toe te voegen die warmte genereren, versterkt het Sundirect-koolstofkristallenverwarmingselement de prestaties nog verder, vooral bij een werktemperatuur van ongeveer 100 graden.

Infrarood panelen met een beter ontwerp en beter rendement

Het ontwerp van een paneel is zeer belangrijk wat betreft het rendement. We gebruiken een witte aluminium- of glas/spiegeloppervlak boven het verwarmingselement om het ontwerp af te ronden. Alle Sundirect-panelen gebruiken een verwarmingselement, isolatiemateriaal en een reflectielaag. De meeste concurrenten gebruiken geen isolatiematerialen vanwege eenvoudigere productiestappen, terwijl dit één van de belangrijkste factoren is wat betreft het ontwerp. We gebruiken een glasvezelisolatie in het paneel met een dikte van 3 mm, wat het energieverlies vermindert en daardoor leidt tot energiebesparingen, waardoor onze panelen 7-8% efficiënter zijn.

Kwaliteitscontrole infrarood panelen

Een goed kwaliteitscontrolesysteem zorgt ervoor dat de infrarood panelen aan de hoogste eisen voldoen. Sundirect produceert volgens ISO9001, wat elke productiestap traceerbaar maakt. Daarnaast heeft Sundirect zijn eigen interne kwaliteitscontrolesysteem, genaamd "SMP" QC-systeem. Elk infrarood paneel heeft een traceerbaar serienummer, dat is gerelateerd aan al de informatie van de productie. Evenals een thermografische afbeelding na de productie. Dit systeem stelt ons in staat om de kwaliteit van elk paneel te controleren en te garanderen dat ze aan onze hoge normen voldoen voordat ze het bedrijf verlaten. Al met al belooft Sundirect de hoogste kwaliteit paneelverwarmers op de markt, dankzij ons in-house geproduceerde koolstofkristallenverwarmingselement, ons efficiënte ontwerp met isolatiematerialen en ons grondige "SMP" QC-systeem. We zijn ervan overtuigd dat onze panelen niet alleen hoog presteren, maar ook een lange levensduur hebben.

Sundirect Infrarood Panelen: Ruim assortiment voor diverse toepassingen

Met het assortiment van Sundirect is er voor iedere toepassing een perfecte oplossing. De hoogwaardige panelen hebben niet alleen een strak design. Bovendien zorgen ze voor een aangename stralingswarmte. Welke in de praktijk wordt ervaren als zeer prettig. Omdat de panelen op elektriciteit werken, is er geen gas benodigd voor de aansturing. Ideaal voor nu én voor de toekomst. 

Binnen het assortiment zijn onderstaande mogelijkheden terug te vinden:

 • Sundirect IC plus: hoogwaardig, strak afgewerkte infraroodstraler welke werkt op elektriciteit. Het metalen paneel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en wattages. Geschikt voor zowel wand- als plafondmontage. Het paneel welke standaard voorzien is van een ontvanger kan eenvoudig worden gekoppeld met een thermostaat. 
 • Sundirect S Up: mobiel, verplaatsbaar infraroodpaneel. Wanneer een vaste montage aan de wand of aan het plafond niet mogelijk is. Is dit een ideale oplossing. Het paneel kan vrijstaand geplaatst worden. Het model is verkrijgbaar in verschillende groottes en wattages. Zo is er voor iedere ruimte een passende mogelijkheid. Ook dit model is voorzien van een ontvanger. 
 • Sundirect bureauverwarmer: compacte, verplaatsbare bureauverwarmer. Ideaal voor op kantoren en andere werkplekken. Geschikt voor het verwarmen van de voeten en benen.
 • Sundirect thermostaat: Sundirect heeft drie verschillende thermostaten binnen het assortiment. Hierbij kan worden gedacht aan een draadloze thermostaat, een plug-in thermostaat of bedrade thermostaat welke bediend kan worden middels een gratis app op de telefoon. Een thermostaat maakt het mogelijk de warmte te bepalen en bijvoorbeeld een programma in te stellen.

Naast bovenstaande opties biedt Sundirect talloze mogelijkheden meer. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan vernemen wij het graag. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Sundirect Infrarood Panelen Kopen

Neem contact op met ons om te profiteren van de hoogwaardige paneelverwarmers van Sundirect. En bespaar op uw energiekosten. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verwarming voor uw behoeften en om al uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze topkwaliteit paneelverwarmers en efficiënte ontwerp. Sundirect infrarood verwarming koopt u eenvoudig en snel op Heatrdirect.nl Neem contact met ons op middels info@heater.direct of 0413-724998. 

Ontvangt u graag meer informatie en een gratis en vrijblijvend advies? Vul hier het advies op maat formulier op onze website in. Wij kijken en denken graag met u mee. Iedere situatie is tenslotte verschillend. 
Wilt u de producten liever bekijken in een fysieke showroom. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. In onze eigen fysieke showroom kunt u de verschillende elektrische infrarood panelen zien en is het mogelijk de warmte hiervan te ervaren.

Wij helpen u graag verder!