Herschel

Het assortiment van Herschel bestaat uit elektrische verwarmingen, infraroodverwarming, het alternatief voor gas verwarming. Het Herschel assortiment biedt voor iedere situatie een passende oplossing. Elektrische verwarming voor in woonkamers, slaapkamers, badkamers, toiletten, werkkamers en kantoren. Eenvoudig te installeren en optioneel bedienbaar met een thermostaat. 

Lees meer
Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
20 producten
 1. Herschel Select XLS
  Vanaf € 278,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 2. Herschel Select XLS Spiegel
  Vanaf € 440,00 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 3. Herschel Select XLS Handdoekdroger met Regeling Wit
  Vanaf € 539,00 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 4. Herschel Inspire Wit 1200 Watt infraroodverwarming
  Vanaf € 458,00 Incl. BTW
  Levertijd 3-4 weken
 5. Herschel Inspire Picture Infraroodpaneel met opdruk
  Vanaf € 650,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2 weken
 6. Herschel Select mobiele infrarood verwarming 500 Watt
  € 419,00 Incl. BTW
  Levertijd: 2-3 weken
 7. Herschel Select XLS Thermostaat T-MT
  € 101,50 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 8. Herschel Select XLS Thermostaat T-BT
  € 83,50 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 9. Herschel Select XLS Thermostaat T-PL
  € 89,50 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 10. Herschel draadloze iQ T-T2-thermostaat
  € 83,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
 11. Herschel iQ MD2 bedrade thermostaat
  € 83,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
 12. Herschel Select systeemplafond infrarood verwarming 320 Watt
  € 199,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 weken
  • Altijd gratis verzending
  • De beste merken
  • 100% tevredenheidsgarantie
 13. Herschel Select XLS Handdoekdroger met Regeling Zwart_1_heaterdirect.nl
  Vanaf € 539,00 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 14. Herschel Krystal Wit Paneelverwarming
  Vanaf € 839,00 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 15. Herschel Krystal Zwart Paneelverwarming
  Vanaf € 839,00 Incl. BTW
  Levertijd: 4-5 werkdagen
 16. Herschel Krystal Zwart plafond inbouwframe
  € 99,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 17. Herschel Krystal Wit plafond inbouwframe
  € 99,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 18. Herschel Krystal Zwart Laag profiel opbouw plafond
  € 99,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
 19. Herschel Krystal Wit Laag profiel opbouw plafond
  € 99,00 Incl. BTW
  Levertijd: 3-5 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
20 producten

Herschel Infraroodpanelen

Het bedrijf Herschel is een wereldwijde, fabrikant op het gebied van elektrische verwarmings toepassingen. Het Britse bedrijf produceert infraroodverwarming van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij kan worden gedacht aan toepassingen voor binnen en buitenshuis en dat allemaal op elektriciteit. Dit is dan ook terug te zien in ieder product. De producten van Herschel zijn toonaangevend en biedt oplossingen voor een betere toekomst. Herschel is terug te vinden in meer dan 15 landen verspreid over de gehele wereld. 

Infraroodverwarming voor de particuliere én zakelijke gebruiker

In het ruime assortiment van Herschel zijn elektrische verwarmings toepassingen voor iedere gebruiker terug te vinden. Of het nu gaat om een particulier gebruiker of een zakelijke gebruiker. Voor iedere toepassingen is er een oplossing. Zo biedt het ruime assortiment elektrische infrarood verwarmingspanelen voor woonkamers, slaapkamers, werkkamers, kantoren, toiletten en badkamers. Het innovatie bedrijf ontwikkeld producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is dan ook terug te vinden in het gehele product. Niet alleen in het design, maar ook alles daarbuiten. Zoals het ophangsysteem en het toevoegen van accessoires. 

Binnen het assortiment van Herschel zijn de volgende producten terug te vinden:

 • Herschel Inspire: hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen geproduceerd in Duitsland. De sterke kwaliteit behuizing, goede isolatie en het veelzijdig te gebruiken paneel is zeer betrouwbaar. Op dit type elektrische verwarming is dan ook een garantietermijn van 10 jaar van toepassing. Verkrijgbaar in diverse wattages en groottes. Te gebruiken in onder andere woonkamers, slaapkamers, badkamers, keukens en garages. Bovendien heeft de Inspire een Picture uitvoering. Zo kunt u een eigen gewenste foto of afbeelding laten drukken op het paneel. Zo heeft u een mooie uitvoering 
 • Herschel Select XLS: in de serie XLS zijn veel verschillende varianten terug te vinden. Zo biedt de XLS serie naast witte elektrische infrarood verwarmingspanelen ook panelen met een spiegel of een handdoekdroger. Ideaal voor in toiletten of badkamers. Met het gemakkelijke ophangsysteem kan iedere gebruiker eenvoudig een paneel monteren. De Herschel XLS elektrische verwarmingspanelen zijn standaard voorzien van een ontvanger op de achterzijde van het paneel. De ontvanger kan eenvoudig worden gekoppeld met een optioneel verkrijgbare thermostaat. Ideaal om hiermee de warmte te regelen. Zo houdt u als gebruiker zelf grip op de warmte. 
 • Herschel Select mobiele infrarood verwarming: wanneer er geen mogelijkheid voor een vaste montage aan de wand of aan het plafond aanwezig is, is er in het assortiment van Herschel een mobiel verplaatsbare infraroodverwarmer terug te vinden. Dit paneel kan op iedere gewenste plek geplaatst worden. Zo kan er genoten worden van de warmte op iedere plek. Of het nu in een woonkamer of kantoor is. Voor dit paneel is er enkel een stopcontact in de direct omgeving benodigd. 
 • Herschel thermostaten: met een thermostaat is het mogelijk een Herschel elektrische verwarmer te bedienen. Zonder thermostaat zal een paneel alleen in/uit te schakelen zijn. Een thermostaat kan zorgen voor een constante temperatuur in de ruimte. De Herschel thermostaten zijn eenvoudig in gebruik, dit maakt het een zeer gebruiksvriendelijk systeem.

Herschel Select Infrarood panelen: eenvoudige installatie 

De Herschel Select XLS panelen zijn gemakkelijk te installeren aan de muur of plafond. Ze zijn standaard uitgerust met een onvanger. En eenvoudig te koppelen aan een slimme thermostaat. Waarmee de gebruiker de temperatuur in de ruimte eenvoudig kan regelen. Bovendien zijn de panelen voorzien van een veiligheidssensor die oververhitting voorkomt. Met hun moderne ontwerp en efficiënte prestaties, zijn de Herschel Select XLS infraroodpanelen een geweldige keuze voor zowel woningen als bedrijven. Ze zijn duurzaam, energie-efficiënt en bieden een snelle verwarming van de ruimte.

Herschel elektrische infrarood verwarming kopen?

Wij begrijpen dat het aankopen van een elektrische infraroodverwarmer niet zomaar iets is. Graag staan wij dan ook voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor een passend, vrijblijvend en  gratis advies. 

Vul eenvoudig het advies op maat formulier op onze website in. Zo kunnen wij u voorzien van een passend advies. 

Liever een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dit mogelijk. U bent van harte welkom in onze showroom van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 16:30 uur. Om er zeker van te zijn dat wij u kunnen adviseren, raden wij u aan een afspraak te maken. 

Het direct aankopen van een Herschel product kan eenvoudig en snel op Heaterdirect.nl. 
Heeft u vragen over een product of levertijd? Neem dan contact met ons op via info@heaterdirect.nl of via 0413-724998. 

Ons team staat voor u klaar!