Green Flame

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Green Flame:  Duurzame Warmte voor Elk Terras.

Geniet van gezellige avonden op uw terras, zonder zorgen over de CO2-uitstoot of hoge energierekeningen. Met onze Green Flame pellet terrasheaters kiest u voor een duurzame, sfeervolle én voordelige manier van verwarmen.

De Toekomst van Terrasverwarming

Steeds meer gemeenten verbieden het gebruik van gasheaters, en de elektriciteitsprijzen blijven stijgen. Pellet terrasheaters zijn het antwoord voor de horeca én voor thuisgebruik. Met onze CO2-neutrale pellets geniet u van aangename warmte, zonder rook, geur of aanslag.

Kwaliteitspellets voor Optimaal Resultaat

De houtpellets van Green Flame worden gemaakt van schoon resthout uit de lokale houtindustrie, zonder toevoeging van bindmiddelen. Ze zijn gecertificeerd volgens de NTA8080-norm, wat garant staat voor een CO2-footprint van 0.0.

Green Flame Pellet Terrasverwarmers, Heaters en Pellets kopen?

Wij zijn dé expert op het gebied van terrasverwarming. Bij ons kunt u als particulier en zakelijke klant terecht. Bestellingen binnen Nederland en België worden altijd gratis verzonden. Omdat iedere situatie verschillend is, zorgen wij vrijblijvend voor een passend en eerlijk advies. Komt u er niet uit, heeft u vragen over een product of levertijd? Neem dan contact met ons per e-mail of telefonisch. Wij zijn bereikbaar via info@terrasheater.nl of telefonisch via 0413-724992.

Of vraag vrijblijvend een advies op maat aan

Personaliseer uw Pellet Terrasverwarmers

Laat uw terrasheater opvallen met uw eigen naam of logo. Vraag ons naar de mogelijkheden voor personalisatie.

Wij staan voor u klaar!