Ecosun - Badkamer

Vragen of advies?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts! Bel, mail of chat: 0413 724998 of info@heaterdirect.nl

Vragen of advies?
Showroom bezoeken?
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. Ecosun Infrarood Paneel 600 en 700 watt systeemplafond
  Vanaf € 159,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Ecosun IKP infrarood paneel muur en plafond
  Vanaf € 249,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Ecosun K+ infraroodpaneel
  Vanaf € 139,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Ecosun Infrarood Verwarming Panelen van Fenix

Het merk Ecosun komt van de Fenix groep waar prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staat. Fenix levert onder het merk Ecosun hoogwaardige elektrische infrarood panelen tegen een scherpe prijs. De elektrische verwarmingen van Ecosun ook wel bekend onder de naam Fenix Group worden geproduceerd door te Tsjechische fabrikant welke in 1990 opgericht is. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch verwarmen is er voor iedere situatie een passende oplossing. Geschikt voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker.

Het Ecosun infrarood verwarmings assortiment van Fenix

In het assortiment van Ecosun zijn diverse elektrische verwarmings opties terug te vinden. Deze elektrische verwarmers behoren tot de categorie infraroodverwarming. De producten van Ecosun zijn voorzien van IP-waarde IP44 of IP-waarde IP54. Hierdoor kunnen de panelen worden toegepast in vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld toiletten of badkamers. Daarnaast kunnen de Ecosun panelen worden toegepast in woonkamers, keukens, kantoren, slaapkamers en garages. 

Ecosun Infrarood Panelen

Binnen ons assortiment zijn de series E en K terug te vinden.

 • Ecosun E-serie: de infrarood verwarmers uit de de E-serie van Ecosun zijn geschikt voor montage in en tegen het plafond. Hierbij kan worden gedacht aan systeemplafonds in bijvoorbeeld een kantoorruimte. De E-serie panelen zijn voorzien van een speciale coating op het elektrische paneel. De witte korrelige coating zorgt voor een nog betere warmte uitstraling. 
 • Ecosun IKP-serie: de IKP serie van Ecosun is geschikt voor zowel wand- als plafondmontage. Alle Ecosun IKP panelen zijn voorzien van een thermische zekering/ stroomonderbreker. Dit maakt de infraroodverwarming zeer veelzijdig. De strak afgewerkte panelen zijn gemaakt van metaal dat zorgt voor een lange levensduur. 
 • Ecosun thermostaat en ontvanger: standaard zijn de Ecosun elektrische infrarood verwarmers aan/uit te zetten door de stekker in en uit het stopcontact te halen. Met een ontvanger en thermostaat wordt het mogelijk gemaakt de panelen eenvoudig in te stellen. Op deze manier kan eenvoudig zelf grip gehouden worden op de temperatuur in de ruimte.

Ecosun elektrische infraroodverwarming online kopen?

Bestel Ecosun verwarming gemakkelijk en snel online bij Heaterdirect.nl.

Heeft u vragen of wenst u een passend advies voor in uw situatie?
Vul gratis en vrijblijvend het advies op maat formulier of contactformulier op onze website in. Dit is mogelijk door hier te klikken.

Daarnaast zijn wij te bereiken middels info@heaterdirect of 0413-724998.

Liever een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dit is mogelijk.
Maak een afspraak of kom langs. 

Graag staan wij voor u klaar!