Infrarood panelen - Etherma

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten
 1. Etherma Stralingspaneel systeemplafond 300 Watt
  € 267,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 2. Etherma Stralingspaneel systeemplafond 600 Watt
  € 399,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. LAVA Basic - DM
  Vanaf € 450,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Etherma eTouch Basic
  € 99,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Etherma Thermostaat eTwist Basic
  € 129,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Etherma eTouch eco Thermostaat
  € 139,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 7. Etherma eTouch Hybrid
  € 348,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. ET-111a
  € 152,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 9. Etherma ET-14A Klokthermostaat
  € 180,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
 10. Etherma Capillairthermostaat voor ruimteverwarming
  € 177,00 Incl. BTW
  Levertijd: 1-2 werkdagen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten

Etherma

Bij Etherma is de klant altijd koning. Etherma staat bekend om het leveren van diverse artikelen die zorgen voor verwarming. Denk daarbij aan stralingspanelen, convectoren, vloerverwarming, boilers en aan terrasverwarmers. Het bedrijf is opgericht in 1981 en tot de dag van vandaag zorgen zijn voor geniale warmte. 

Stralingspanelen

Een stralingspaneel van Etherma kan voor verschillende ruimtes gebruikt worden. Het is van belang dat deze altijd in een gesloten ruimte opgehangen wordt. De panelen zijn te gebruiken voor een systeemplafond, zodat ze strak in het plafond verwerkt worden. Maar het kan ook opgehangen worden in bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer, keuken of garage. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en wattages. Daarnaast zijn de panelen te bedienen met een thermostaat, zo kunt u zelf de warmte bepalen. 

Convectoren

Iedereen kent de bekende convector wel, de convectoren van Etherma zijn elektrisch. Geschikt voor verschillende ruimtes zoals woonkamer, keuken, kelder, toilet en slaapkamer. Doordat de convectoren spatwaterdicht zijn kan dit ook opgehangen worden in een badkamer. De convectoren zijn verkrijgbaar in verschillende wattages.

Vloerverwarming

Etherma staat bekend om de elektrische vloerverwarming. Dit bestaat uit een mat welke uitgerold kan worden over de vloer, deze mat is voorzien van buizen. Bij de vloerverwarming zit een thermostaat om de warmte van de vloer te regelen. Op deze thermostaat kunnen diverse programma’s ingesteld worden zoals bijvoorbeeld een weekprogramma. Ook de vloerverwarming is verkrijgbaar in diverse wattages. 

Boiler

Een boiler kan worden toegepast onder bijvoorbeeld een wasbak, de boiler is elektrisch dus deze werkt niet op gas. Verkrijgbaar in diverse liters. De boiler geeft snel warm water doordat het warme water lang opgeslagen is in de boiler. 

Thermostaat

Door middel van een thermostaat is het mogelijk om warmte in te stellen bij uw verwarming. Met een thermostaat blijft de ruimte op gewenste temperatuur zonder dat u daar omkijken naar heeft. 

Etherma verwarming online kopen

Voor het bestellen van verwarming mag u altijd advies op vragen. Dit kan via ons advies formulier (link toevoegen), per telefoon: 0413-724998 of per e-mail: info@heaterdirect.nl.