Moet u thuis werken in een koude werkomgeving? Of sporten in de schuur? Krijgt u uw slaapkamer of hobbykamer op zolder niet goed warm gestookt? Ooit al eens gedacht aan verplaatsbare verwarming?

Verplaatsbare verwarming: de oplossing!

Wij hebben de ideale oplossing! Een verplaatsbare verwarming. Een keramisch infrarood paneel heeft een vermogen van 700 of 750 watt met ingebouwde temperatuur regelaar. Zodat u snel de gewenste temperatuur instelt voor een ruimte tot 15m². Dankzij de ingebouwde regelaar, heeft u geen aparte externe thermostaat nodig, ook niet wanneer u meerdere panelen in een ruimte zet. De mobiele verwarming heeft dus eigenlijk alleen maar voordelen.

Wist u dat?

Infrarood verwarming is de zuinigste elektrische kachel, doordat de warmte van het paneel direct voelbaar is, is er minder wattage nodig om de ruimte te verwarmen. En minder wattage is minder verbruik!

Een verplaatsbare verwarming bestaat uit een externe en interne sensor, die leg ik graag hier onder aan u uit.

- Externe sensor; registreert de huidige temperatuur, die wordt vergeleken met de temperatuur die op de regelaar staat ingesteld, en wanneer dit met elkaar overeenkomt, schakelt hij het paneel zelf uit. Als de gewenste temperatuur nog niet bereikt is, blijft het paneel verwarmen tot de graden die op de regelaar zijn ingesteld. De luchttemperatuur is in de stellen van 5 tot 35 graden.

- Interne sensor; registreert de huidige verwarmingstemperatuur van de voorkant van de kachel, die wordt vergeleken met de temperatuur van de regelaar, en wanneer dit overeenkomt, schakelt hij het paneel zelf uit. Als dit nog niet het geval is blijft de kachel opwarmen. De in te stellen temperatuur van het paneel gaat van 40 tot 95 graden.

Voordelen verplaatsbare verwarming

Verplaatsbare verwarming heeft natuurlijk een hoop voordelen. Maar wat zijn die voordelen nu eigenlijk?

- De meest belangrijke: het is goedkoper dan centrale verwarming
- Stijlvol qua design
- Geruisloos in gebruik
- Hoge maten van brandveiligheid en bestand tegen piekspanning
- Milieuvriendelijk

Al met al; een fijne verplaatsbare verwarming die u makkelijk op (zoals de naam zelf zegt) verschillende plaatsen kunt neerzetten en deze direct lekker de ruimte verwarmd. U hoeft hierdoor dus niet meer in een koude werkomgeving te werken!

 1. Mobiele Keramische Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 750 watt
  Mobiele Keramische Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 750 watt

  Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

  € 299,00 Incl. BTW
 1. Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt
  Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt

  Advies nodig? Neem contact op met onze product experts.

  € 279,00 Incl. BTW
Mobiele Metalen Infrarood Verwarming met Thermostaat - IR Paneel Wit 700 watt